!!! Op dit moment nemen wij geen nieuwe haarwerk klanten aan. Vanwege grote drukte verlenen wij alleen service aan de klanten die al in ons bestand staan!!!

 

Erkend zorgverlener
Al meer dan 20 jaar kunt u bij Scheerder terecht voor een haarwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten en personaliseren van confectie haarwerken met echt of synthetisch haar. wij adviseren u dan ook graag in de mogelijkheden die er op dat gebied zijn. Wanneer kiest u bv voor echt haar en wanneer voor synthetisch? heeft u een heel haarwerk nodig of een gedeeltelijke oplossing? Welke kleur en model zal het beste staan? En welke aanpassingen zijn er nodig om het haarwerk helemaal "eigen" te laten worden?

Scheerder staat bekend om de zorgvuldige behandelingen en integriteit van werken. Met persoonlijke aandacht en voldoende tijd voor uitleg en gesprek komen we samen tot de best passende oplossing voor u.

Hoe gaat het uitzoeken van een haarwerk?
Na ons eerste contact ontvangen wij u in ons atelier. (waar we beschikken over diverse ruimten) waarin we u in alle privacy kunnen adviseren en waar u kunt passen. Indien noodzakelijk bezoeken wij u thuis of in het ziekenhuis. Wanneer u aangeeft voor een intake gesprek langs te willen komen, dan is dit mogelijk binnen een termijn van 5 werkdagen.

Intakegesprek.
Bij deze eerste kennismaking worden de mogelijkheden en persoonlijke wensen van het haarwerk besproken en geven wij antwoord op al uw vragen. Bijvoorbeeld over model, kleur en haarsoort (echt haar of synthetisch). Tijdens dit intake gesprek informeren wij u ook over prijzen en de afhandeling met de zorgverzekering. Het intakegesprek is altijd vrijblijvend. Dit gesprek heeft als doel om tot de best mogelijke oplossing voor u te komen. Alle voor- en nadelen worden besproken.

Passen van het haarwerk.

Bij onze tweede afspraak bekijken we de diverse modellen die als zichtzending speciaal voor u besteld zijn. Wij adviseren u iemand mee te nemen die u (mede) kan leiden in uw keuze. Samen bekijken we welk haarwerk het best bij u past. Pas als u een definitieve keuze heeft kunnen maken, gaat u over tot de aanschaf. Wij zullen het haarwerk vervolgens in model knippen. We oefenen met het opzetten van het haarwerk en u krijgt advies over het gebruik en onderhoud. Het is ook mogelijk het haarwerk te reserveren: wij houden het dan 6 weken in depot. Voor de nazorg staan wij garant. Mocht u achteraf nog vragen hebben of aanpassingen wensen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen er alles aan doen om u van dienst te zijn.

Vergoeding via uw zorgverzekering
Om een efficiënte afwikkeling te bespoedigen vragen wij u uw zorgpas en de aanbevelingsbrief van uw specialist mee te nemen. U kunt een deel van de aanschafkosten vergoed krijgen vanuit de basiszorgverzekering. In 2021 is de basisvergoeding  € 452.00. Als erkend zorgverlener hebben wij contracten met de zorgverzekeraars en verzorgen wij de administratieve afhandeling van uw basis en vaak ook aanvullende declaratie.

Chemotherapie

Een bijwerking van chemotherapie of bestraling kan zijn dat uw haar gaat uitvallen. Dit is echter niet altijd het geval; het verschilt per behandeling en per persoon. Uw arts kan u hierover meer vertellen. Enige tijd na de therapie zal uw haar weer beginnen te groeien. Wellicht komt uw haar in een wat andere kleur of structuur terug. Om de teruggroei van het haar te ondersteunen kunnen we gebruik maken van hoofdmassages en vitaliserende producten van René Furterer. Hierover kunnen wij u desgevraagd verder informeren.

Levertijd.

Bij confectiehaarwerk is in de regel de levertijd per direct of binnen 2 werkdagen. Bij maathaarwerk is de levertijd binnen 12 weken. Bij overschrijding van de levertijd wordt u tijdig geïnformeerd.

Garantie.

U heeft 6 maanden fabrieksgarantie op een haarwerk.

Contact.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend in een van onze salons terecht.

Contactpersoon :

Franc Scheerder 

Nathalie Goossens

Audrey Scheerder.

0316-221258

Mocht u onverhoopt een klacht hebben, geef het aan bij A. Scheerder. Dan komen wij daar samen uit.

Ook zijn wij aangesloten bij www.degeschillencommissie.nl  en ANKO sectie haarwerken.